Service, säkerhet och snabbhet...

Det är vad vi bygger vårt företag på sedan år 1922 då Borlänge Taxi grundades och vad vi vill att du som kund skall lägga märke till. Det är du som kund som alltid kommer först. Vår fordonspark är specialanpassad för det flesta behov du kan ha. Och om vi inte har det du behöver så vill vi anpassa oss efter dina behov. Vi kan hjälpa dig och dina medarbetare med att samordna era transporter för att spara tid, pengar och resurser. Vi finns för dig dygnet runt alla dagar på året.

Snabba och säkra budtransporter dygnet runt...

Vi finns där för dig när det uppstår ett oväntat transportbehov, dygnet runt. Det kan gälla ett viktigt dokument eller större kollin som snabbt måste fram.

Professionella samhällsresor...

Vår fordonspark har specialbyggda fordon för sjuktransporter, färdtjänst och skolresor som är byggda och utrustade för att tillgodose högtställda kravfrån en av våra företagskunder. Personal som utför dessa uppdrag är specialutbildad. Vi anser att vårt ansvar går mycket längre än att framföra fordon säkert utan vi skall kunna tillgodose alla behov som kan uppkomma på vägen.

Personlig omsorg och trygghet...

Många av våra fordon är specialbyggda för att passa fysiskt för olika ändamål. Men det räcker inte. Vi vill inte bara vara ett transportföretag. Vi är ett serviceföretag som sätter personligt ansvar och service främst av allt. Vi skall alltid ge personlig omsorg och trygghet. Alla våra kunder skall alltid få den hjälp de behöver i varje enskilt fall. Alla skall möta samma omsorg.


Vi samarbetar även med andra taxibolag genom bl.a. Svea Taxi Allians för att på ett bra sätt kunna erbjuda våra kunder en större tillgång till en bra och kvalitétssäker transport.

Kontakta gärna oss, Ni har kanske särskilda krav eller önskemål. Vi träffar gärna Er för att se hur vi kan lösa Ert transportbehov på bästa tänkbara sätt.